Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Postaládánkból - egy elégedetl
  2011-02-09 17:57:45, szerda
 
  Postaládánkból - egy elégedetlen asszony levele az iszap károsultaknak szánt adományok sorsával kapcsolatban

A "Roma kulturális központ épül a devecserieknek szánt adományból" című sajtótájékoztatónk anyaga máris nagy felháborodást váltott ki. Álljon itt postaládánkból két levél. Az egyiket Ferenczi Gábor képviselő úrnak, a másodikat pedig Lasztovicza Jenő fideszes képviselőnek, a Kármentő Bizottság elnökének címezte a hölgy. Érdemes elolvasni a leveleket.




"Tisztelt Ferencz Gábor képviselő úr,

Mivel az adományokból összegyűlt pénz nem a kormányé, hanem a károsultaknak gyűjtötték az emberek, ezért a fidesznek az a kötelessége, hogy megkérdezze az embereket, hogy felhasználhatják-e a pénzt arra, amire ők akarják, vagy sem. Aki nem ért egyet a fidesz elképzelésével, annak adják vissza a pénzt. Ez igy lenne korrekt.

A fidesz evvel a húzásával elérte, hogy ezentúl az emberek nem fognak adakozni, mert a probléma megoldása amúgy is a kormány dolga lenne. Ha pedig kérnek az emberektől, és konkrétan megmondták, hogy az iszapkárosultak javára lehet küldeni abba az alapba a pénzt, akkor a kormány csak arra használhatja fel, vagy adja vissza az embereknek.

És ezt a kormány nagyon egyszerűen el tudja intézni. Mivel a média a kezében van, csak ott kell egy felhivást, kérdést feltenni. Gondolom, hogy mindenkinek van egy bizonylata, csekk része arról, hogy feladta a pénzét, és mire.

Ha pedig a fidesz minden áron másra akarja forditani a pénzt, akkor foditsa a közbiztonság javitásása, mert az rosszabb, mint az előző években volt. Ma is olvastam a hirekben, hogy megint lincseltek a cigányok, csak most 4 foga kiverésével megúszta a vétlen autós. Ezeket állitsa meg végre a fidesz, mert egy országban sincs oiyan, hogy önbiráskodhatnak valakik.

És, ha a fidesz annyira akar roma központot, akkor vegye el a pártja pénzéből, vagy ők dobják össze rá a pénzt, mivel most a 16 %-os adókulcs bevezetésével sokkal többet kapnak kézhet, mint az előző évben.

Adjon az Isten fideszmentes szebb jövőt.

Üdvözlettel,

Nagy Katalin"

----------------------

Tisztelt Lasztovicza Jenő képviselő úr,

Megdöbbenve hallottam a hirekben, hogy azt a pénzt, amit az emberek az iszapkárosultak megsegitésére küldtek /1.8 milliárd forint/, azt Önök más célokra használják fel.

Az emberekhez felhivással fodultak, hogy segitsenek, aki tud küldjön pénzt a károsultak megsegitésére, és az emberek küldtek is pénzt a károsultak megsegitésére.

Nem az Önöké ez a pénz, hanem az iszapkárosultaké, mert NEKIK küldték az emberek. Önök csak arra használhatnák fel, amire az emberek küldték. Biztosan nagy szükségük lenne rá az iszapkárosultaknak.

Önök nem kaptak pénzt az emberektől arra, hogy közösségi célokra forditsák. Az a pénz a károsultaké, nem az Önöké. Legközelebb, ha közösségi célokra akarnak gyűjteni, akkor kérjenek arra, és amit akkor kapnak, azt arra használhatják fel.

De ez a pénz az iszapkárosultaké. Kérdezzék meg a károsultakat, hogy szükségük van-e erre a pénzre, szükségük van-e segitségre.

Felháboritó, hogy Önök valamire kérnek pénzt, és másra fordítják. Evvel elérték, hogy SOHA többé egy forintot sem adnak az emberek, mert Önök nem arra forditják, amire kérik.

És mégis meg lehetne tudni konkrétan, hogy mit ért Ön közösségi cél alatt ? Konkrétan, még mielőtt bármibe belefognának. Nem ilyen nagy általánossgában kell megfogalmazni, hanem konkrétan.

Ahogy konkrétan arra kérték a pénzt annak idején, hogy az iszapkárosultakat megsegitsék. Most is konkrétan mondják meg, mert joguk van tudni az embereknek, hogy mire akarják Önök azt a pénzt elkölteni, amit az iszapkárosultak megsegitésére küldtek.

És esetleg vissza is adhatnák ezt a pénzt azoknak, akik küldték, ha nem értenek egyet az Önök közösségi céljával, mert az Ö pénzük.


Tisztelettel,

Nagy Katalin


http://www.ferenczigabor.jobbik.hu/postal%C3%A1d%C3%A1nkb%C3%B3l_-_egy_el%C3%A9ge detlen_asszony_levele_az_iszap_k%C3%A1rosultaknak_sz%C3%A1nt_adom%C3%A1nyok_sors% C3%A1val_kapc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználhatják, iszapkárosultaké, önbiráskodhatnak, iszapkárosultak, általánossgában, postaládánkból, elképzelésével, devecserieknek, használhatnák, megfogalmazni, felháborodást, megsegitésére, bevezetésével, károsultaknak, ferenczigabor, használhatják, károsultakat, adományokból, képviselőnek, kapcsolatban, használhatja, közbiztonság, fideszmentes, tisztelettel, belefognának, károsultaké, megkérdezze, megdöbbenve, felhivással, rosultaknak, legközelebb, elégedetlen, lasztovicza, megsegitsék, kötelessége, üdvözlettel, elégedetlen asszony, iszap károsultaknak, devecserieknek szánt, egyiket Ferenczi, másodikat pedig, adományokból összegyűlt, károsultaknak gyűjtötték, pénzt arra, fidesz elképzelésével, fidesz evvel, húzásával elérte, probléma megoldása, kormány dolga, iszapkárosultak javára, kormány csak, kormány nagyon, Ferenczi Gábor, Lasztovicza Jenő, Kármentő Bizottság, Tisztelt Ferencz Gábor, Nagy Katalin, Tisztelt Lasztovicza Jenő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Rátalálsz  A Megváltó szolgálatában  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nagyon különös  Png kutya  Rátalálsz  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hiányzik  Rátalálsz  Akarat  Hiányzik  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  A másik dolog,  A televizió nem a kultúrát kép...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png ház  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Az engedelmesség miért nem vál...  Paul David Tripp Április 21  Szép estét kedves látogatóimna...  Reggel van  Png csokor  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  s immár én is felragyogva, ért...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Reggel van  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Fekete István - Akác  Mai harmónia kártyám  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Nagyon különös  Fehér virág  Albert Einsteinről  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Radikális szeretet  Nagyi telefonál  Egy bizonyos határt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 19  Nagyon különös  Hogy lehet megtartani  Esti kép  Lóhere  Nevem  Egy bizonyos határt  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Sokan azt tartják  Az igazi szeretetért rendszeri...  Elköszönt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Németh László tollából  Sokan azt tartják  Reggel van  Facebookon kaptam  A sors  A kételkedés kezelése  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A boldog családok mind hasonló...  Nem számIt  Egy maradéktalanul uralt világ  Leonardo da Vinci gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Png kutya  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép álmokat!  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
elégedetlen asszony, iszap károsultaknak, devecserieknek szánt, egyiket Ferenczi, másodikat pedig, adományokból összegyűlt, károsultaknak gyűjtötték, pénzt arra, fidesz elképzelésével, fidesz evvel, húzásával elérte, probléma megoldása, kormány dolga, iszapkárosultak javára, kormány csak, kormány nagyon, fidesz minden, közbiztonság javitásása, előző években, vétlen autós, országban sincs, fidesz annyira, pártja pénzéből, előző évben, iszapkárosultak megsegitésére, emberekhez felhivással, károsultak megsegitésére, emberek küldtek, emberek küldték, emberektől arra, pénzt annak, iszapkárosultakat megsegitsék, pénzt elkölteni, pénzt azoknak, felhasználhatják, iszapkárosultaké, önbiráskodhatnak, iszapkárosultak, általánossgában, postaládánkból, elképzelésével, devecserieknek, használhatnák, megfogalmazni, felháborodást, megsegitésére, bevezetésével, károsultaknak, ferenczigabor, használhatják, károsultakat, adományokból, képviselőnek, kapcsolatban, használhatja, közbiztonság, fideszmentes, tisztelettel, belefognának, károsultaké, megkérdezze, megdöbbenve, felhivással, rosultaknak, legközelebb, elégedetlen, lasztovicza, megsegitsék, kötelessége, üdvözlettel, kiverésével, felháboritó, mindenkinek, használják, gyűjtötték, segitségre, embereknek, összegyűlt, javitásása, károsultak, emberekhez, megmondták, lincseltek, adományból, bizonylata, kulturális, segitsenek, emberektől, egyszerűen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.